We can't stop here, this is bat countryBästa filmen som någonsin gjorts.

Oh baby don't care no more, I know this for sure I'm walking out that door

Lite tumblr-favoriter bara. (Klicka på bilden för att komma till sidan)


'Cause I don't shine if you don't shine

Day 21 → (scenario) Your best friend is in a car accident and you two got into a fight an hour before. What do you do?

Jag åker till sjukhuset. Det är väl ganska självklart. Jag vill inte ens tänka på vad jag skulle känna, eller vad som skulle kunna hända. Jag skulle inte överleva. Jag skulle aldrig klara mig om något hände henne, aldrig. Jag låter inte folk komma nära, jag låter ingen veta allt längre. Så det finns ingenting utan henne. Jag finns inte utan henne. Ibland är hon det enda som håller mig vid liv, hon har omedvetet räddat mitt liv så många gånger. Så jag skulle inte överleva. Inte utan henne. Jag försöker att inte tänka så om folk, eftersom att alla försvinner. Men inte hon. Vem som helst men inte hon. Jag finns inte utan henne.

I'm young and I'm easily bored

Day 20 → Your views on drugs and alcohol.

Så länge man inte fastnar i det så älskar jag det. Ja eller, alkohol i alla fall. Jag har inte testat så mycket annat. Lite röka en gång eller två. Jag bryr mig inte så mycket om vad folk tycker om det, om de visste vad jag behöver ha i huvudet dygnet runt skulle de nog förstå. Jag älskar att fly, jag älskar den varma känslan i kroppen efter ett par shots. Jag älskar fester över huvudtaget. Den höga musiken, dansen, att prata med främlingar, att inte veta vad som kommer att hända. Det händer så mycket oförväntat, och man får så galna idéer. Jag älskar det.

Och det värsta är att om hon skulle läsa det här skulle hon anta att det handlade om någon annan

Jag vill att du ska sakna mig. Inte så du dör kanske, men sådär så vissa kvällar känns helt mörka och fel när inte jag finns där längre. Jag vill att du ska ha dåligt samvete och undra om vi kanske hade fixat det trots allt. Om vi kanske hade blivit okej tillsammans. För jag vet att vi hade det. Och jag vill bara att du ska veta det ibland. Jag vill att du ska gå in på min blogg ibland, inte kunna låta bli att le lite när du ser att jo jag klarar mig faktiskt bättre nu. Att jag raderade alla självmordsbreven, att jag ler för mig själv på bussen ibland. Jag vill att du ska bli lite lättare i hjärtat då. Men jag vill att ditt hjärta ska bli lite tyngre ibland också, när du läser om hur mycket sämre det blev när du försvann. Hur otroligt mycket jag fått gå igenom, utan dig. Jag vill att det ska klumpa sig i halsen och suga i magen och kanske tåras lite i ögonen. Jag vill att du ska läsa mina gamla kommentarer, le lite år hur små vi var. Hur mycket vi förändrats. Gråta lite när jag har skrivit att jag älskar dig. För jag älskade dig. Så mycket. Tydligen för mycket. Ibland undrar jag inte om en del av mig aldrig slutade älska dig. Den delen som inte himlar med ögonen när hon hör ditt namn. Inuti himlar jag inte. Inuti saknar jag. Så som jag önskar att du gjorde. Jag vill att du ska ångra dig, att du ska sakna mig. Att du ska minnas mig. Gör du det? Minns du hur jag räddade dig ibland? Hur du räddade mig? Hur vi skrattade, grät och pratade hela nätterna? För jag tror att du har glömt. Jag tror att jag slösade ett år på att älska någon som bara skulle glömma mig. Vips, så var du borta. Ingen som vann på det, bara jag som förlorade. Och det är inte värt det. Det var inte värt det. Inte om du inte minns oss.

.

Day 19 → What do you think of religion? Or what do you think of politics?

Jag gillar inte religion. Inte illa menat mot någon troende men det är så jag känner. Det är dumt, orealistiskt och människor använder det för att kunna skylla allt på någon annan, eller tacka någon annan för det bra som händer. Jag orkar inte gå in på det mer just nu.
Och politiken i Sverige är ju för jävla pinsam. När sverigedemokraterna kom in i riksdagen ville jag ju bara gråta lite. Inte visste jag att svenskarna vill ha ett nytt nazityskland.

.

Day 18 → Your views on gay marriage.

Alla som gifter sig av kärlek ska få gifta sig. Så enkelt är det.

Utkast: Sept. 26, 2010

Day 17 → A book you’ve read that changed your views on something.

Böcker har alltid påverkat mig väldigt mycket, så nästan varje bok jag läser förändrar hur jag ser på saker. Det är liksom inte bara böcker. Det är livshistorier, flykter från ångest, för många glas vin, en person som lagt ner allt på det här. Det är allt. Så självklart påverkar det mig.

Now there's not even breathin' room

Day 16 → Someone or something you definitely could live without.

Det finns så mycket jag skulle klara mig bättre utan. Människor som brukade vara ens allt men plötsligt inte ens hälsar när man ses på bussen. Ångest över ingenting bara för att allt känns så förbannat fel även om det borde kännas rätt. Att vara rädd för att behöva möta sina misstag, svälja sin stolthet och försöka lösa något som inte går att fixa längre. Att inte vara tillräcklig för någon alls. Att aldrig få bli kär på riktigt. Att det ska vara så svårt att somna vissa nätter för att det inte finns armar att somna i. Dumma småsaker i vardagen som kan förstöra hela dagen när man är så bräcklig. Att vara sjutton och bara vilja göra något, man vill ta en sista minuten-resa till något varmt ställe eller till London och gå på Camden street tills livet känns bra, man vill ta på sig sina finaste skor och dricka fina drinkar tills klockan är tre och man har missat sista bussen hem. Man vill glömma hur kallt och grått allt är och inte bry sig om någonting. Men man är några månader för ung och tror att man ska spricka snart.

.

Och så tar vi igen massa gammalt igen.

Day 15 → Something or someone you couldn’t live without, because you’ve tried living without it

Det finns verkligen ingenting speciellt jag försökt leva utan. Jag har varit utan saker ibland som jag verkligen behöver men det är inte för att jag "försökt". Det har bara blivit så, av misstag. Så kan inte riktigt svara på den.

I'll be lost without you until the last of days

Day 14 → A hero that has let you down. (letter)

Jag gav dig en andra chans. Du gjorde fel, men jag ville bara se dig lycklig så jag lät dig gå. Jag lät dig byta ut oss mot en ny familj, en bättre familj. Jag nöjde mig med att komma i andra hand. Så länge jag fanns i ditt liv. Jag trillade samman på insidan, jag var nio år och försökte vara perfekt för att du inte skulle välja henne först. För att jag skulle få vara viktigast igen. Jag trillade sönder men jag visade det inte- för att du skulle få vara lycklig. Jag grät mig till sömns varje natt jag sov i ett nytt okänt hus, i ert hus. Men jag gjorde det i alla fall, av rädsla att du skulle glömma att jag fanns annars.
Jag var alltid på första plats. Det var mig du stolt visade upp när jag föddes, det var mig på lärde åka inlines, det var mig du tog med till jobbet så ofta du kunde. Men du valde bort mig. Och jag kunde lära mig leva med det så länge du kom och tröstade mig när du hörde mig gråta. Så länge du alltid fanns där.
Men nu vill jag bara ge upp. Jag orkar inte ge dig chans efter chans efter chans medan du inte ser hur det krossar mig. Du var inte ens en tillräckligt stor del av mitt liv att märka när det började gå fel. Du såg inte hur jag bara föll och föll utan att kunna göra något åt det. Du kunde fångat mig, du kunde försökt. Det tog tre år innan du insåg. Tre år. Och det fanns så många tecken, jag vet att du såg dem. Varför stoppade du mig inte? Varför reagerade du inte? Varför såg du inte igenom mitt tunna skådespel?

Jag vill inte ge dig fler chanser. Jag vill inte älska dig så mitt hjärta spricker. Jag vill inte att du på något bisarrt sätt ska vara en hjälte i mina ögon. Jag vill inte. Jag vill inte gråta över dig. Undra om du älskar mig.
Varför har du aldrig sagt att du älskar mig?
Aldrig. Sjutton år har du haft på dig. Jag behöver veta. För jag vill inte älska dig och jag vill inte ge dig fler chanser.


Ändå gör jag det. En sista chans, säger jag. Fast jag vet att det inte är så. Jag är så desperat efter att få se min hjälte igen. Inte hennes, inte deras. Min hjälte. Min pappa.

You know there will be days when you're so tired that you can't take another step,

Åh. Lyssnar på Kapten röd igen och får en massa skivinspiration. Brukade jämt ligga på badrumsgolvet och lyssna på Trasig. Och så Sophie av Eleanor Mcevoy. Kommer ihåg vem som skickade låtarna till mig. Vem som stannade uppe hela nätter och pratade med mig. Finaste, ta hand om dig, tänker på dig vet du.
Det var så mycket lättare men samtidigt så mycket svårare då. Jag kunde i alla fall visa känslor, jag kunde i alla fall känna. Nu kommer känslorna inte på det sättet. De finns där, ligger och trycker och kliar mot mina revben. Jag vill ha ut dem. Jag vill ha tillbaka badrumsdagar och cigg och tårar i fönstret mitt i natten. Ja- jag mår bättre nu. Bättre än självmordsbrev och brännmärken i armarna- men inte bra. Långt ifrån bra. Jag slutar fortfarande att andas. Jag tröttnar fortfarande på att leva. Jag känner så mycket men får inte ut det längre. Det bästa jag kan ådstakomma är ett par tårar i panikångest. Jag saknar att sparka sönder mina knän, jag saknar fula märken efter mobilen i väggarna. Det kanske inte är bra, men det är känslor. Det är bättre än det här trycket under revbenen.

Låt mig bara skrika, låt mig bryta ihop och inte våga röra på mig på flera timmar. Låt mig få det här ur mig.

Echo across the ocean reminding me why I still try

Day 13 → A band or artist that has gotten you through some tough ass days. (write a letter.)

Det är Him. Det har alltid varit Him, det kommer förhoppningsvis alltid att vara Him. Jag tröttnar ofta på band, tjatar ut låtarna och glömmer av dem efter ett tag. Visst händer det att jag hittar tillbaka till dem men det finns ingen garanti på det. Men när det gäller Him så tröttnar jag inte. Visst, jag kan sluta lyssna på dem vissa perioder men jag vet fortfarande att om jag behöver det så kan jag alltid bli räddad av dem. Visst finns det annan musik som räddar också, men ett band har aldrig haft så stort inflytande på mig som dem. Fem främlingar som jag aldrig ens pratat med har aldrig betytt så otroligt mycket för mig.
Så, Ville, Gas, Burton, Migé och Linde, tack. Jag skulle varit död idag om jag inte hade hittat er och jag kommer aldrig älska någon musik på samma sätt som jag älskar det ni gör. För mig finns det inget som vackrare än er.

Och det där blev visst inget brev..

When I come back I'ma be bulletproof

Day 12 → Something you never get compliments on.

Min kropp får jag väl inte sådär överdrivet många komplimanger om, vilket inte är så konstigt. Och mina ögon har jag nog aldrig fått det för heller. Och jag vet inte om det räknas som en komplimang men jag får aldrig höra hur stark jag är som klarar det här. Som orkar komma tillbaka till livet och bli jag igen. Det kanske inte är så jättemånga människor som vet om allt å andra sidan, så det är väl inte så konstigt. Men det hade nog varit fint, att veta att någon annan lägger märke till att jag verkligen har kämpat. Att jag helst hade varit död nu. Mina föräldrar tycker man ju borde lägga märke till det i alla fall, att de skulle uppskatta hur mycket jag klarar av nu jämfört med ett år sedan istället för att fokusera på det jag inte alltid klarar av.

And though she smiles, there is something just hiding

Day 11 → Something people seem to compliment you the most on.

Jag får i stort sett aldrig samma komplimang flera gånger. Det är en massa olika saker. Fast mitt hår får jag väldigt mycket komplimanger för, och hur jag sminkar mig av någon andledning. Sen att jag är ganska sprallig och lite smågalen brukar uppskattas, speciellt eftersom jag tror att det märks att jag har varit igenom en hel del men ändå orkar vara.. jag. Ja alltså.. jag är inte bra på sånt här. Ungefär lika bra som jag är på att ta komplimanger.

Jag tar oftast inte åt mig av det alls ändå.

ungefär så

Jag har fastnat för alla dessa challenge-saker. Jag får ut en massa tankar utan att behöva komma på vad jag vill skriva om själv. Jag har blivit så dålig på det, att veta vad jag vill säga. Ena sekunden vill jag bara berätta allt samtidigt och vet inte vilket jag ska välja och andra sekunden så finns det inget jag vill säga. Och så fortsätter det att vara. Men så här är det lättare, genom frågor och utmaningar. Jag får ut så mycket som jag glömt att jag egentligen bryr mig om. Om ni förstår? Ja, i alla fall. Just nu blir det kanske inte så mycket mer än challenge-saker.

With one deep breath, and one big step, I move a little bit closer

Day 10 → Someone(thing) you need to let go, or wish you didn’t know

Jag måste släppa dig. Jag måste lära mig leva igen, låta mig leva och lita på andra än dig. Jag vet att du skulle stanna för alltid om jag lät dig. Jag vet att hur mycket jag än hatar dig så kommer du alltid vara en slaggs trygghet. Någon att gömma sig bakom när man inte räcker till och livet blir lite för mycket. Och jag vet att jag aldrig blir av mig dig helt och hållet, men jag vill inte att det ska hindra mig från att leva. Jag vill inte låta dig ta över mig igen. Jag kanske aldig kommer känna att jag räcker men ju längre jag är ifrån dig desto mer okej känns det. Desto bättre blir jag på att hantera världen och människorna här. Låt mig vara. Jag tänker inte gömma mig bakom min depression längre. Jag tänker inte låta en sjukdom stoppa mig. Aldrig.

And I'll take you back if you'd have me

Day 09 → Someone you didn’t want to let go, but just drifted.

Min barndomsvän. Vi var varandras allt, det fanns ingenting vi inte gjorde ihop och det var henne jag hade vid min sida när min pappa stack. Men vi blev dumstidiga tonåringar och ingenting blev som man hade tänkt sig. Vi blev så olika, jag som jagade problem redan då. Som föddes för kaos. Hon var inte sån, hon var aldrig sån. Men det var ju vi i alla fall, så varför inte nu? Jag trodde att vi skulle ha våran första fylla samtidigt, sticka utomlands när vi fyllde arton, att vi skulle vara tärnor på varandras bröllop. Vi tog upp kontakten igen för några år sen men det var nog för sent. Det fanns nog ingenting jag hade kunnat göra för att fixa oss. Men vi skulle hålla kontakten i alla fall, kanske träffas och fika någon gång om vi var inne i stan samtidigt. Vi kunde ju vara bekanta, trots att vi en gång kände varandra bättre än vi kände oss själva. Vi kunde hålla kontakten. Långsamt bygga upp det vi tappat taget om. Men det blev liksom tvärt om. Vi hade byggt upp en liten bit hopp som vi rev igen när telefonsamtalen blev allt mer sällan. När den där fikan aldrig riktigt blev av. Och vi slutade hoppas.

Jag kommer alltid att minnas skräckfilmsnätter och hur konversationer på ditt tak gjorde mitt tunga hjärta ett par kilo lättare. Tack för världens finaste barndom.

It hurts but I never show

Jag känner mig så otillräcklig. Även om jag säger något bra känner jag att jag kunde sagt något bättre, även om är "en del av gänget" så känns det som att jag står lite vid sidan om. Det är världens bästa människor jag har hamnat med, det blir aldrig tråkigt och de får mig att må så mycket bättre. Men det känns inte som att jag räcker.
Åh jag vet inte vad jag säger, skit samma.

and my heaven is wherever you are

Day 06 → Something you hope you never have to do.

Se mina framtida barn gå igenom vad jag gått igenom. Det finns liksom i stort sett ingenting man kan göra som förälder när deras barn går in i någon slags kolsvart bubbla som ingen kan bryta sig in i. Jag hoppas inte att jag får se någon jag älskar lida så, jag vet att jag inte kan stoppa krossade hjärtan och tårar och allt sånt där. Men jag skulle inte klara av om de hamnade där jag är. Eller där jag har varit. Så jag hoppas bara att de får bra liv och slipper det här.

I'll not run I'll not hide this is how I feel inside

Jag har ju missat massa nu så ska försöka hinna ikapp.
Day 05 → Something you hope to do in your life

Egentligen vill jag nog bara leva. Utan ångest, utan att veta vart jag är på väg eller vad som ska hända. Jag vill kunna sätta mig på första bästa plan och bara inte ha någon aning om varför. Jag vill kunna sitta ensam hemma en kväll utan att all energi jag samlat på mig bara rinner mellan fingrarna. Jag vill bara överleva. Jag vill göra skillnad men jag vet inte hur, jag vill må bra men jag vet inte hur.

Och så vill jag bli kär såklart. På riktigt, sådär gulligt och inte bara så det gör ont liksom.

You ran away, you're all the same

Day 04 → Something you have to forgive someone for.

"Have to" känns inte som rätt ord kanske. Jag snarare önskar att jag kunde förlåta.
Jag önskar att jag klarade av att lita på honom, att hans få samtal räckte för att ta tillbaka alla ångestfyllda nätter, all självhat jag byggde upp varje dag som han inte hade tid att bry sig om sin dotter. Att jag kunde tänka "strunt samma" och låta det vara. Men han ligger bakom så mycket av allt det här. Det är tack vare honom jag inte kan känna mig älskad, som jag byggt upp alla dessa hinder för mig själv. För vem kan älska mig om inte ens min pappa gör det? Vem skulle stanna, när den viktigaste personen i mitt liv lämnade mig?
Men trots allt han gjorde så har jag försökt att förlåta honom. Jag betedde mig precis som vanligt, i hopp om att det skulle bli det. Jag tänkte att om jag bara gav det tid så skulle jag förlåta honom till slut. Men jag börjar inse att det kanske aldrig händer. Jag kanske aldrig kommer kunna göra det, och det kanske är för det bästa. Jag skulle inte klara av att bli sviken av honom en gång till. Men samtidigt så vet jag inte hur jag ska gå vidare utan honom.

Rain all day and I don't mind

Åh jag älskar hösten. Fina paraplyn och halsdukar och slippa bara ben. Det blir väl ensamt, som vanligt. Men jag lär mig leva med det, antar jag.


(och bilderna är från weheartit)

I'm attracted to chaos

Hon. Hon som bara dricker kaffe men aldrig äter någonting. Som drar i tröjärmarna som redan täcker halva fingrarna. Som det finns något ingen får se. Något jag av misstag redan sett. Hon som ler lite försiktigt men aldrig så de grågröna ögonen lyser. Hon som kanske inte är speciellt fin egentligen.

Men det är något. Något som får mig att vilja hålla om henne, trycka ansiktet mot hennes hals och aldrig släppa. Låta händerna glida över de trasiga armarna, kyssa dem.

Kanske är det sorgen i hennes blick, rösten i mitt huvud som varnar för att hon kommer bara att bli problem. Kanske är det jag som jagar kaos igen.

Miss matter you had her now she’s goin’ away

Day 03 → Something you have to forgive yourself for.

För allt. För att jag lät det bli så här. För jag hade ingen kontroll över det. Jag hade inte kunnat stoppa det om jag försökte. Det har ingenting med att jag är otillräcklig att göra. Det har ingenting med hur jag är som person att göra. Kanske att jag är svag, men det kunde jag inte göra något åt. Inte på något annat sätt. Jag har en sjukdom och det är för sent för att backa bak och stoppa det här. Men jag överlevde, jag överlever. Långsamt utrotar jag den, lär mig leva med faktumet att det är så här det är. Det finns ingen garanti på att jag blir frisk, men det ska inte hindra mig från att leva. Jag kan inte hjälpa att jag är jag, och jag kanske aldrig kommer att älska den personen men jag kan i alla fall bli av med hatet.

Så förlåt. För depressionen, för panikångesten och för allt jag har förstört för mig.

-

Jag orkar inte.

.


<3


I've forgotten how good it could be to feel alive

Som vilken vanlig dag som helst egentligen, jag förväntar mig en precis lika vanlig ångestkväll men vågar inte riktigt tänka på det riktigt än. Men det är något som förändrar allt, något som inte har hänt på flera år. Det är ingenting speciellt egentligen. En fin tjej som ler när du går förbi. Nya människor som du börjar komma tillräckligt nära för att kunna skratta sådär så du inte kan prata riktigt längre. En kram från en pappa du önskar du inte brydde dig om egentligen. En ny mysig halsduk som får dig att sakna hösten ännu mer och en dag från helg med två människor du saknar så du dör lite och nyinköpt vodka. Men ändå förväntar jag mig ångestkvällen. Minns inte hur det känns utan, vet inte om det någonsin kommer att bli utan igen.

Så kommer kvällen. Jag väntar liksom bara, vet att det kommer när som helst. Smärtan i revbenen, andetagen som tar slut. Klockan blir sex, sju och vid åtta börjar man nästan bli otålig. Vid nio tänker man att snart, snart. Men det händer inte. Kvällen är helt okej.

Helt okej kanske inte låter så fantastiskt för någon annan. Men det finns inga ord för hur lättad jag är, jag kan inte sluta le. Jag klarade mig! Jag klarar mig! Ingen ångest, en hel kväll utan panik. Jag minns inte ens senast det hände, jag har haft ångestattacker varje dag de senaste åren. Varenda jävla dag. Så helt okej kanske inte låter så fantastiskt, men det är så mycket bättre än jag någonsin hade förväntat mig.

Hela inlägget blev nog snurrigt och dåligt skrivet nu men jag är så förvånad att jag inte ens kan tänka. Jag gråter nästan av lättnad just nu..


girl you gonna show the world that something good can work and it can work for you

Day 02 → Something you love about yourself.

Det här kan vara den svåraste punkten av alla.
Jag älskar när jag släpper den där osäkerheten när jag träffar nya människor eftersom jag blir ganska rolig och intressant att prata med då, jag älskar att jag har lyckats hitta världens finaste människor och håller kvar i dem trots att vi är så olika. Jag älskar att jag har styrkan att ta mig ur allt det här, att jag överlevde när det inte fanns något kvar att leva för och jag älskar att oavsett hur mycket jag hatar nästan allt med mig själv så låtsas jag aldrig att jag är någon annan.

And I'm quite aware we're dying

Hur ska jag veta om jag vill ha dig eller om jag bara njuter av någons närhet? Det kanske inte är just din lukt på min kudde som gör mig varm i hela kroppen, utan faktumet att jag sluppit somna ensam. Det kanske inte är just ditt leende som är så fantastiskt, utan tanken på att jag kan få någon att le så där. Det kanske inte är så att jag behöver dig egentligen, för jag saknar fjärilsboet i magen, jag saknar leenden på spårvagnen jag inte kan kontrollera. Du ger mig inte det. Du ger mig bara tröst, en tillfällig räddning. Och jag vill inte göra så här mot dig. Jag måste ta mig ut innan det är för sent. Det är bara det att jag fortsätter tänka "tänk om". Tänk om det bara tar tid. Jag är inte säker på om jag kan bli kär längre, så hur ska jag kunna avgöra när det är dags att släppa taget?

Kanske har det lite att göra med hur rädd jag faktiskt är för sådant här. Jag kanske inte klarar av det ens om jag försöker. Men jag fortsätter att leva i tron om att när någon riktigt bra dyker upp så kommer jag vara redo att krossa muren och inte tveka en sekund. Det blir inte så lätt egentligen, det förstår väl till och med jag. Men så här svårt ska det inte vara. Så här fel ska det inte kännas.

För visst kan du få mig att småle ibland, men aldrig att jag skrattar tills luften i mina lungor tar slut. Du kan få mig att sluta gråta men aldrig att le genom tårarna. Du får inte fram några känslor ur mig. Och jag har tvekat så många gånger, det finns så mycket jag avskyr hos dig. Du är arrogant och trångsynt och egentligen inte ens speciellt fin. Och jag vill inte fastna här, jag vill inte drunkna här. Medelmåttiga känslor och lagom kär har aldrig funkat för mig, det räcker inte ens halvvägs. Jag måste svimma bara av att du ser på mig, hela min kropp måste reagera när jag hör din röst och jag måste skrika på dig tills rösten tar slut. Och vi kommer aldrig att komma dit. Vi kommer alltid att vara lagom, och jag är säker på att någon skulle älska den tryggheten men inte jag.

Jag önskar jag kunde säga att jag är ledsen men jag är nog inte ens det. Det är så skönt att bli av med dig, så skönt att slippa låtsas att du är något jag ville ha. Men om jag hunnit såra dig ber jag om ursäkt.


my insecurities could eat me alive

Day 01- Something you hate about yourself.

Jag hatar det mesta med mig. Jag hatar mitt utseende, jag hatar hur jag skrattar när jag är rädd, jag hatar att jag aldrig släpper någon riktigt nära inpå och jag hatar att jag inte vill göra något med mitt liv. Jag hatar min näsa och mitt hår, jag hatar att jag har svårt att gå ner i vikt och att jag jämt och ständigt har ont någonstans. Jag hatar min ångest och jag hatar att jag tror att ingen kan älska mig. Jag hatar att jag tror att det är jag som har orsakat min depression och att jag inte klarar av att prata om det. Jag hatar att jag aldrig har haft en pojkvän och inte vet om jag kan bli kär längre, och jag hatar hur jag bara gråter när jag egentligen inte orkar.

Och mest av allt hatar jag att jag hatar mig så..


30 days challenge

Day 01 → Something you hate about yourself.
Day 02 → Something you love about yourself.
Day 03 → Something you have to forgive yourself for.
Day 04 → Something you have to forgive someone for.
Day 05 → Something you hope to do in your life.
Day 06 → Something you hope you never have to do.
Day 07 → Someone who has made your life worth living for.
Day 08 → Someone who made your life hell, or treated you like shit.
Day 09 → Someone you didn’t want to let go, but just drifted.
Day 10 → Someone you need to let go, or wish you didn’t know.
Day 11 → Something people seem to compliment you the most on.
Day 12 → Something you never get compliments on.
Day 13 → A band or artist that has gotten you through some tough ass days. (write a letter.)
Day 14 → A hero that has let you down. (letter)
Day 15 → Something or someone you couldn’t live without, because you’ve tried living without it.
Day 16 → Someone or something you definitely could live without.
Day 17 → A book you’ve read that changed your views on something.
Day 18 → Your views on gay marriage.
Day 19 → What do you think of religion? Or what do you think of politics?
Day 20 → Your views on drugs and alcohol.
Day 21 → (scenario) Your best friend is in a car accident and you two got into a fight an hour before. What do you do?
Day 22 → Something you wish you hadn’t done in your life.
Day 23 → Something you wish you had done in your life.
Day 24 → Make a playlist to someone, and explain why you chose all the songs. (Just post the titles and artists and letter)
Day 25 → The reason you believe you’re still alive today.
Day 26 → Have you ever thought about giving up on life? If so, when and why?
Day 27 → What’s the best thing going for you right now?
Day 28 → What if you were pregnant or got someone pregnant, what would you do?
Day 29 → Something you hope to change about yourself. And why.
Day 30 → A letter to yourself, tell yourself EVERYTHING you love about yourself.

Ja fast jag tar allt på svenska då.

eh

Hm, ny blogg, ny start. Bloggen är mest till för att jag ska få skriva av mig lite, bryr mig inte om läsare och sånt där. Jag är inte speciellt intressant heller för den delen. Bara väldigt snurrig och tankspridd.

RSS 2.0